Ons platform bevind zich in de Beta-fase - Voor deelname neem contact met ons op!

Uw online reputatie verbeteren

Uw online reputatie is iets waar in uw bedrijf iedere dag door alle medewerkers aan word gewerkt. U bied een zo goed mogelijke klantervaring, vernieuwd uw dienstverlening en stroomlijnt uw processen. Op deze manier bouwt u dagelijks voor langere termijn aan het imago van uw bedrijf.

Fair Play Keurmerk

Fair Play Keurmerk geeft vertrouwen!

Een zakelijke account bij SueU geeft u onder meer het recht het beeldmerk van SueU te gebruiken om uw klanten meer vertrouwen in uw bedrijf te geven.

Verhoog uw Conversie

Herkenbare keurmerken dragen bij aan een betere conversieratio tot wel 15%

Vergroot klantvertrouwen

Fairplay keurmerk voor een verhoging van vertrouwen in uw bedrijf.

Beter online voor iedereen

Draagt bij aan een fairplay internet omgeving voor zowel bedrijf als particulier

SueU Keurmerk 2 lang

Automatisering = efficient Reputatie Management

Automatisch reviews verzamelen

In uw SueU account stelt u met een paar klikken de koppeling in met bijvoorbeeld Facebook, Bol.com of Kiyoh om zo automatisch alle reviews te laden in uw dashboard!

Mail Automation

In uw account vind u diverse eenvoudig te gebruiken tools voor het instellen van geautomatiseerde mailings. Hiermee kunt u het uitnodigen van klanten om een review achter te laten, te bedanken voor een geschreven recensie of klant-loyaliteits marketing instellen via workflows.

Presentatie pagina van uw bedrijf

U hebt de mogelijkheid (niet verplicht) om een landingspagina voor uw bedrijf aan te maken waarbij u doorlinkt naar uw eigen webpagina. Op deze pagina presenteert u overzichtelijk uw beoordelingen over alle verschillende platformen, goed voor SEO, goed voor uw reputatie!

API feed met widget

Om het makkelijk te maken op uw website of social media pagina uw verzamelde reviews en ons Fair Play keurmerk te tonen, kunt u gebruik maken van de developer API die wij beschikbaar hebben.

Breng ook úw online reviews naar een hoger niveau!

Start vandaag nog met het aansluiten van platforms, verbeteren van ratings en automatiseren van uw review verzoeken per mail. Uw reputatie verbeteren was nog nooit zo makkelijk!