Ons platform bevind zich in de Beta-fase - Voor deelname neem contact met ons op!

Er kan altijd iets fout gaan en er is niets mis met een kritische of slechte review, maar er is een grens

Op internet en social media acht iedereen zich vrij. Ontevredenheid met een product of dienst leidt te vaak tot scheldkanonnades en het zwart maken van de leverancier. Er kan altijd iets fout gaan en er is niets mis met een kritische of slechte review, maar er is een grens.

Wanneer die grens wordt overschreden is het lastig daar iets tegen te doen. Dit terwijl de schade ongemerkt groot kan zijn. Investeringen in online campagnes worden afgebroken door onrechtmatige reviews en posts. Het inhuren en instrueren van een advocaat of jurist kost tijd en geld en leidt af van het bedrijfsproces. SueU.nl stelt ondernemers in staat op eenvoudige wijze en tegen lage kosten in actie te komen tegen onrechtmatige reviews.

Onrechtmatige Reviews

Wordt jouw onderneming geconfronteerd met onrechtmatige reviews op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of andere social media? Via SueU.nl kan je hier middels ons reviewsysteem eenvoudig via jouw eigen account tegen optreden. Dit kan zijn door de klant opnieuw te benaderen en gezamenlijk tot een oplossing te komen. In sommige gevallen zal er sprake zijn van een onrechtmatige review. In deze gevallen is het mogelijk een juridisch sommatietraject te starten, waarbij de klant die de review heeft geplaatst wordt gesommeerd tot verwijdering en/of rectificatie.

Publicerende Partij

Het is in sommige gevallen ook mogelijk om de publicerende partij te sommeren tot verwijdering van de onrechtmatige review. Wanneer dit sommatietraject niet het gewenste resultaat oplevert kunnen vervolgstappen worden gezet, tot en met het voeren van een kort geding waarop een uitspraak van de rechter volgt. Dit allemaal ge-automatiseerd en eenvoudig door de ondernemer zelf aan te sturen in uw SueU account omgeving.

Juridische ondersteuning

Bij SueU.nl kunt u ook terecht voor snel, eenvoudig en toegankelijk aanvullende juridische diensten, zoals bijvoorbeeld gratis te downloaden algemene voorwaarden en contracten.* Het is de bedoeling deze diensten gaandeweg uit te breiden.

*Alleen voor bedrijven met een SueU account

Breng ook úw online reviews naar een hoger niveau!

Start vandaag nog met het aansluiten van platforms, verbeteren van ratings en automatiseren van uw review verzoeken per mail. Uw reputatie verbeteren was nog nooit zo makkelijk!