Ons platform bevind zich in de Beta-fase - Voor deelname neem contact met ons op!

Ook bij een bestelling online ontstaat een koopovereenkomst.

Een door twee partijen ondertekend document is daarvoor geen vereiste

SueU helpt!

SueU help ondernemers bij de juridische kant van de zaak. We adviseren bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden en kunnen helpen bij conflicten over een contract of een geleverde zaak.

Download gratis juridische voorbeelddocumenten!

Wanneer u juridische documenten nodig hebt en u laat deze opstellen door een jurist zijn hier vaak hoge kosten aan verbonden. In uw SueU account downloadt u eenvoudig en kosteloos veel voorkomende juridische voorbeeld documenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arbeidsovereenkomsten, geheimhoudingsovereenkomsten, koopovereenkomsten of algemene voorwaarden.

Vragen over de documenten of het gebruik daarvan: neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Ondersteuning door gespecialiseerde Juristen

Ook de meest uitgebreide contracten voorkomen niet dat er soms iets mis gaat. In het geval van een juridisch probleem is het nodig en nuttig te kunnen schakelen met een gespecialiseerde jurist. Bij SueU kennen we de wereld van de (online) ondernemer. Ons team is thuis in een breed scala aan veel voorkomende zaken. Mocht het om een bijzonder probleem gaan waar aanvullende expertise voor nodig is, dan is dat ook geen probleem. Bij SueU beschikken we naast onze in-house specialisten over een netwerk van gespecialiseerde juristen en advocaten. Wij kunnen altijd zorgen voor de juiste man of vrouw voor de juiste klus.

Werkwijze SueU

Via de website geeft u aan wat het juridische probleem is waar u hulpt bij wilt hebben. SueU neemt dan contact met u op. Wij maken altijd heldere prijsafspraken. Dat kan een uurtarief zijn, maar ook een vaste prijs voor vaste werkzaamheden. In het geval van doorverwijzing naar een externe gespecialiseerde jurist of advocaat zorgen we ervoor dat ook daar heldere prijsafspraken worden vastgelegd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Breng ook úw online reviews naar een hoger niveau!

Start vandaag nog met het aansluiten van platforms, verbeteren van ratings en automatiseren van uw review verzoeken per mail. Uw reputatie verbeteren was nog nooit zo makkelijk!